В Укравтодорі назвали кількість відновлених мостів і доріг у Київській області

Для відновлення транспортного сполучення на Київщині звели 20 тимчасових переправ

Із початку квітня завдяки Укравтодору вдалося очистити й відновити 264,7 км комунальних вулиць у містах і селах Київської області, які буди звільнені від російських окупантів. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив Укравтодор на своїй сторінці у Фейсбуці.

У повідомленні Укравтодору зазначається, що також вдалося відновити 242 кілометри дороги на дев'яти трасах міжнародного та регіонального значення. Окрім цього, шоб відновити транспорне сполучення, побудували 20 тимчасових переправ біля зруйнованих мостів через річки Ірпінь, Тетерів тощо.

"Найбільший обсяг робіт виконано на трасах М-06, М-07, Р-02 та Т-10-19. Загалом у столичному регіоні очищено та прибрано 506,7 км доріг державного значення та вулиць у передмістях Києва", - йдеться в повідомленні Укравтодору.

Також в Укравтодорі повідомили, що повністю відновили рух автомобільною дорогою М-07 Київ – Ковель – Ягодин.  По лівому проїзду мосту біля Стоянки на трасі М-06 Київ – Чоп також відновили сполучення.

Як повідомляють "Коментарі", Меркель пояснила, чому відмовилася відвідати Бучу. Колишня федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель пояснила чому відмовилася від пропозиції відвідати Бучу в Київській області, де російські окупанти влаштували акт геноциду. Меркель розкритикували за поїздку до Італії після різанини у Бучі, коли її запросили відвідати Україну.

Також "Коментарі" писали, що в Києві продовжують діяти російські диверсанти - генерал Жирнов. В українській столиці продовжують орудувати диверсійно-розвідувальні групи російських окупантів – саме тому в місті не скасовують комендантську годину. Жирнов зазначив, що диверсійні групи противника продовжують діяти на території міста, а доки триває війна, загроза для столиці нікуди не зникла.

Читайте на порталі "Коментарі": катівня та братські могили: посол США в Україні приїхала до Бучі. Нова посол Сполучених Штатів Америки в Україні Бріджіт Брінк приїхала з робочим візитом до Бучі Київської області, де російські окупанти влаштували акт геноциду.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися