Пляжний сезон у Києві: патрульні нагадали українцям правила безпеки біля водойм

Патрульні радять не пірнати у воду в незнайомих місцях

Людям у Київській області нагадали основні правила безпечного віпочинку біля води. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Телеграмі Патрульної поліції Київської області.

"Ми розуміємо, що у дні літньої спеки хочеться вирушити до найближчої водойми, але завжди потрібно пам‘ятати про безпеку", - йдеться в повідомленні Патрульної поліції Київської області.

Зокрема у повідомленні нагадали, що відпочивати дозволено тільки на спеціально обладаних пляжах. Патрульні наголосили, що пірнати у воду не можна в незнайомих місцях. Також радять не запливати далеко й ніколи не купатися наодинці, особливо якщо не впевнений у своїх силах.

Киянам також не рекомендують купатися в столичних водоймах у стані алкогольного сп’яніння, наближатися до човнів і катерів і перебувати у водоймі більше ніж 20 хвилин. Також патрульні нагадали, що варто стежити за температурою води, щоб вона не була нижчою за 17 градусів.

"Слідкуйте за штормовими попередженнями і не виходьте у плавання на човнах при сильних поривах вітру. Не залишайте дітей без нагляду біля води та не дозволяйте їм самостійно відвідувати місцеві ставки та річки", - зазначили в Патрульній поліції Київської області.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Меркель пояснила, чому відмовилася відвідати Бучу. Колишня федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель пояснила чому відмовилася від пропозиції відвідати Бучу в Київській області, де російські окупанти влаштували акт геноциду. Меркель розкритикували за поїздку до Італії після різанини у Бучі, коли її запросили відвідати Україну.

Також "Коментарі" писали, що в Києві продовжують діяти російські диверсанти - генерал Жирнов. В українській столиці продовжують орудувати диверсійно-розвідувальні групи російських окупантів – саме тому в місті не скасовують комендантську годину. Жирнов зазначив, що диверсійні групи противника продовжують діяти на території міста, а доки триває війна, загроза для столиці нікуди не зникла.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися