Синів більше ніж доньок: скільки у Києві народилося дітей за 105 днів війни

Серед новонароджених у столиці 67 двієнь

У Києві з початку повномасштабної війни Росії проти України народилося більше 3 тисяч дітей. При цьому хлопчиків народилося більше. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Київській міській державній адміністрації.

"Попри війну щодня у столиці народжуються нові життя та нові сім’ї. Бо війна не перешкода коханню і новому життю. А нове життя – це перемога! Перемога, яку ми так чекаємо і таки здобудемо. Бо кожен із нас робить усе від нього залежне для цього. За період повномасштабної війни у Києві народилося 3145 малюків: 1672 хлопчики та 1473 дівчинки. Серед новонароджених – 67 двієн", - заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник. 

Також Поворозник зазначив, що війна не завадила людям створювати нові сім'ї. Зокрема за 105 днів війни в Києві одружилися 1547 пар.

Як повідмляли раніше "Коментарі", Україна почала отримувати пакет допомоги $40 мільярдів від Байдена, — посольство США в Києві. Відомо, що пряма підтримка у розмірі одного мільярда доларів прибула в Україну, найближчим часом очікується ще 7,5 мільярдів допомоги від США. За словами посла США в Україні Бріджіт Брінк, американці працюють над тим, щоб надати ще більшу економічну допомогу.

Також "Коментарі" писали, що патрульні нагадали українцям правила безпеки біля водойм. Киянам не рекомендують купатися в столичних водоймах у стані алкогольного сп’яніння, наближатися до човнів і катерів і перебувати у водоймі більше ніж 20 хвилин. Також патрульні нагадали, що варто стежити за температурою води, щоб вона не була нижчою за 17 градусів.

Читайте на порталі "Коментарі": на залізничному вокзалі Києва посилили безпеку: в "Укрзалізниці" повідомили подробиці. У повідомленні "Укрзалізниці" також анонсували прес-конференцію щодо цього питання на 9 червня, де певні посадовці розкажуть більше подробиць щодо встановленої системи. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися