Смілива українка евакуювала з-під обстрілів на Київщину 26 тварин

Серед врятованих найбільше котів

Завдяки сміливій жінці 24 коти та дві собаки стали вимушеними переселенцями з Бахмуту, що у Донецькій області, врятовані з-під обстрілів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на організацію UAnimals.

Наразі Бахмут знаходиться під постійними обстрілами російських військових. "Волонтерка Вікторія не покинула чотирилапих, а евакуювалася разом з ними до Київської області", — йдеться в повідомленні UAnimals.

Жінку та її підопічних підтримали грошима. Зараз вона проживає з котами та собаками в селі Тростинська Новоселиця у Київській області, у невеличкій кімнаті будинку, де немає ані газу, ані води.

"З такою кількістю котів та собак Вікторію не захотіли ніде приймати, тому вона вимушена жити наразі в таких умовах", — зазначили в UAnimals.

В організації подякували українцям, які не відмовляють в оренді житла людям з тваринами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Голосіївському районі Києва виявили кілька трупів собак. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у селі Копилів Бучанського району Київщини виявили собачу ферму зі змученими та знесиленими тваринами. Лікуванням собак намагаються зайнятися волонтери, але власник відмовляється їм віддати тварин. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що у Києві на Дарниці у квартирі від суму за власницею померла кішка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися