На Київщині відновили рух через міст, зруйнований окупантами під час відступу

Проїзд через відновлений на Київщині міст дозволений транспорту вагою до 20 тонн

На Київщині триває відновлення зруйнованих під час окупації області російськими військовими мостів і доріг. У селі Глібівка у Вишгородському районі вдалося відновити рух через зруйнований міст. Раніше окупанти підірвали переправу під час відступу з Київської області. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба в Телеграмі.

За словами Кулеби, протягом місяця на ділянці автодороги Димер-Богдани проводили капітальний ремонт. Міст вдалося відновити, наразі він уже функціонує. Через відновлений міст дозволили проїзд транспорту вагою до 20 тонн.

"У регіоні продовжується відновлення зруйнованих доріг та мостів", - наголосив голова Київської ОВА,

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві власник залишив без нагляду одинадцять собак у своєму авто. Внаслідок теплового удару декілька тварин загинуло. Інших собак вдалось врятувати. Зараз врятовані тварини перебувають у ветеринарній лікарні. Надзвичайна подія сталася в Голосіївському районі Києва на вулиці Васильківській. Тут у зачиненому автомобілі "Рено-Трафік" декілька годин перебували без нагляду власника собаки.

Також "Коментарі" писали, що Збройні сили України отримали перемогу в битві за Київ. Рівень захисту столиці України на сьогоднішній день не знижується. Як зазначив речник Міністерства оборони, у найближчій перспективі не розглядається можливість повторного наступу військ РФ на Київ.

Читайте на порталі "Коментарі": політтехнологу Медведчука оголосили підозру у держзраді у Києві. У правоохоронних органах прізвище політтехнолога не називають, але за словами радника керівника Офісу президента України Сергія Лещенка, СБУ висунула підозру в держзраді політтехнологу Віктора Медведчука Михайлу Погребинському.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися