Екологи розповіли, як перемогти аномальну спеку у Києві: подробиці

Екологи розповіли про те, як можна зменшити наслідки аномальної спеки в українській столиці та вирішити цю проблему.

Екологи розповіли про те, як можна зменшити наслідки аномальної спеки в українській столиці та вирішити цю проблему – способи пропонують мінімізувати наслідки глобального потепління та міської спеки. Про це стало відомо із матеріалу на сайті "Екополітика".

Відомо, що необхідно тотальне озеленення, дерева пропонують садити на кожній вільній ділянці землі, щоб вони поглинали тепло та охолоджували вулиці. Також потрібно припинити знищення зелених зон і перетворити їх на заповідники, природна рослинність набагато краще нівелює спеку, ніж штучні парки та сквери.

Екологи пропонують створювати нові водойми та охороняти вже існуючі, відновлювати річки та звільняти їх з колекторів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столичний сімейний парк відпочинку "Співоче поле" підготував нові розваги . На відвідувачів чекають триметрові казкові герої-пушистики, що оживаються за допомогою анімотроніки. У зоні відпочинку багато яскравих фотозон та пухнастих фігур, є напої та смаколики. Насолоджуватися свіжим повітрям, схилами Дніпра та зеленими видами можна у лаунж-зоні з пуфами та гамаками.

Нагадаємо, інсталяцію з квітів "Примара Києва", створену в Подільському районі столиці на вулиці Олени Теліги, внесли до Національного реєстру рекордів України в номінації "Найбільша квітково-патріотична композиція". Подробиці та фото – у нашому матеріалі .

Читайте також, що Національний ботанічний сад імені М. М. Гришка відкрив для відвідування розарій .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися