У Києві прощаються із загиблим на фронті активістом Романом Ратушним (ФОТО)

Провести Романа в останній шлях прийшли понад 200 людей

Голова громадської організації "Захистимо Протасів Яр", розвідник 93-ї ОМБР" Холодний Яр" Роман Ратушний 9 червня загинув під час виконання бойового завдання в розвіддозорі в складі бойової групи.

18 червня провести Романа в останню путь прийшло понад 200 людей. На церемонії прощання, яке відбулося на Майдані Незалежності в Києві, були батьки, родичі, друзі, військові та знайомі українського захисника.

"Десь приблизно за тиждень до трагічних подій, перед тим, як їхати у відрядження він приїхав в мерію. Робили плани, спілкувались з ним. Я переконаний, що справу, яку вів Роман, захищаючи зелену зону, буде проактивно підтримано громадянами нашого міста. На честь Романа Ратушного ми... іде зараз ініціатива, щоб назвати одну з вулиць міста на його честь", - зробив заяву під час церемонії прощання з Романом мер Києва Віталій Кличко. 

Український захисник й активіст буде похований на Байковому кладовищі.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві вводять "режим тиші": у КМВА повідомили, що тепер буде заборонено. Жирнов видав доручення щодо встановлення режиму тиші. Зокрема тепер у столиці заборонені видовища з використанням піротехніки, гучний спів, трансляції розважальної музики й використання звуковідтворювальної апаратури та інші гучномовні пристрої.

Також "Коментарі" писали, що в Києві злочинці записались до лав добробату, щоб отримати зброю: СБУ повідомила подробиці. Після затримання у злочинної банди вилучили цілий арсенал зброї, зокрема 1,2 кг вибухівки та бойові гранати, 29 автоматів "Калашникова", гранатомет, кулемет РПК і набої. Відповідно до даних слідства, злочинці мали намір використати зброю для того, щоб дестабілізувати обстановку в регіоні.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві зафіксували випадок сказу: як уберегтися від небезпечної інфекції. Згідно з даними головного управління Держпродспоживслужби, у Печерському районі Києва було зафіксовано випадок сказу у вуличного кота. Сказ - це надзвичайно небезпечна інфекційна хвороба, яка трапляється як у людей, так і у тварин.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися