На Київщині оголосили надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Водіїв попередили в Патрульній поліції

На Київщині сьогодні, 21 червня, переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Про це водіїв попередили в Патрульній поліції регіону, передають "Коментарі".

В Патрульній поліції Київської області зазначили, що синоптики попереджають про можливі короткочасні дощі, грозу та сильні пориви вітру зі швидкістю 15-20 метрів на секунду. В регіоні оголосили перший рівень небезпечності.

"Будьте уважні та обережні! Дотримуйтесь правил дорожнього руху та не нехтуйте правилами пожежної безпеки! Не паліть сміття та сухостій, бережіть рідну землю", — закликали в Патрульній поліції Київської області.

Окрім того, у Києві вдень, 21 червня, синоптики також прогнозують грози. В мерії столиці нагадали, що під час грози слід зачинити вікна і не підходити до них, не братися за металеві вхідні двері. У разі сильного вітру рекомендовано щільно закрити вікна, а на вулиці — триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев, а також не паркувати поруч із ними автотранспорт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області перевірили водні об’єкти. За результатами перевірки робоча група встановила, що всі місця на території Броварського району непридатні для купання.

Нагадаємо, у компанії "Київводоканал" спростовували інформацію про можливий спалах холери через холерну паличку у воді. Деталі  — за посиланням.

Читайте також, де басейн під відкритим небом відкривають у парку під Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися