Рідкісних совенят врятували під час війни у Київському зоопарку (ФОТО)

Птахів під час обстрілів столиці покинули батьки

У Києві працівники столичного зоопарку врятували маленьких совенят рідкісного червонокнижного виду. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київського зоопарку.

У столичному звіринці розповіли, що пара довгохвостих сов загніздилась у Києві в лютому. Через стрес від бойових дій пернаті батьки покинули гніздо та залишили совенят. Співробітники відділу птахів Київського зоопарку стали опікунами сірих пухнастиків на прізвиська Котя і Рибонька.

Зараз сови вже підросли, самостійно харчуються та почали міняти дитячий пух на доросле пір’я. У столичному зоопарку показали врятованих птахів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що крихітка Мія від одного з найменших оленів світу народилася у Києві. У столичному зоопарку наголосили, що забезпечені всім необхідним для тварини, створюють сім’ї та групи і тішать відвідувачів малечею. Одним із таких успіхів стало народження маленької Мії – дитинчати оленя мунтжака. Окрім того, у Київському зоопарку показали, як зараз почуваються пелікани.

Нагадаємо, інсталяцію з квітів "Привид Києва", створену в Подільському районі столиці на вулиці Олени Теліги, внесли до Національного реєстру рекордів України в номінації "Найбільша квітково-патріотична композиція". Подробиці та фото — в нашому матеріалі.

Дивіться також фото, як кінні перегони відкрили сезон на іподромі у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися