Рух транспорту на проблемній ділянці відновили у Києві (ФОТО)

Де відремонтували вулиці

У Дарницькому районі Києва після ремонту вулиць відновили рух транспорту на проблемній ділянці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Дарницької районної державної адміністрації.

За даними відомства, ремонтні роботи виконали на перетині вулиць Ревуцького та Здолбунівська. На цій ділянці відновили асфальтове покриття та відновили рух для усіх видів транспорту. У Дарницькій райдержадміністрації оприлюднили фото відремонтованих об’єктів.

Нагадаємо, у Києві триває ремонт вулиці Льва Толстого. Столичні комунальники ремонтують ділянку від вулиці Жилянської до вулиці Митрополита Липківського. Цими вихідними дорожники виконали роботи від естакади на залізничний вокзал до вулиці Жилянської.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві торгівельні кіоски малих архітектурних форм (МАФи), що розташовані біля станцій метро та перешкоджають доступу до укриттів, перенесуть на інші локації. Відповідне рішення ухвалила Рада оборони столиці. Підприємцям запропонують інше місце для торгівельної діяльності. Якщо власники не перенесуть МАФи самостійно, їх демонтують столичні комунальники та доставлять споруди на штрафмайданчик.

Читайте також, що у Києві обмежили рух приватних автівок Південним мостом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися