Кілька поїздів з Києва курсуватимуть за новим графіком та маршрутом

Пасажирів попередили про зміни

Змінюється розклад руху та маршрут поїзда №771/772 Київ — Хмельницький, а також "Укрзалізниця" внесла зміни до графіків та маршрутів курсування низки інших поїздів зі столиці. Про це пасажирів попередив перевізник, передають "Коментарі".

Поїзд №771/772 Київ — Хмельницький відправлятиметься зі столиці раніше — о 22:37, і прибуватиме на кінцеву зупинку о 5:28. Це дозволить не прибувати на вокзал за більш ніж годину у зв'язку з настанням комендантської години у столиці. Зміни набудуть чинності з 5 липня.

Змінюється також розклад руху поїзда №76/75 Кривий Ріг — Київ. Він відправлятиметься з Кривого Рогу о 20:25 і прибуватиме до столиці о 5:48. Це дозволить пасажирам мати можливість зручної пересадки на Київську міську електричку. Зміни набудуть чинності з 12 липня.

Повертається "довоєнний" маршрут курсування поїзду №97/98 Київ — Ковель. З 26 червня він знову курсуватиме через Коростень із зупинкою, що не позначиться на загальній тривалості поїздки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що залізничники запустили регіональний експрес Київ — Хмельницький. Поїзд №771/772 з Києва до Хмельницького відправився у перший рейс 20 травня та курсує щоденно. Окрім того, між Києвом та Бояркою запустили електричку.

Нагадаємо, новий регіональний поїзд на маршруті Київ — Шостка почне курсувати з 24 червня. Зі столиці відправлення о 16:09, прибуття до Шостки — о 21:25. Регіональний поїзд зупинятиметься на станціях Видубичі, Дарниця, Носівка, Ніжин, Плиски, Бахмач, Конотоп, Кролевець та Терещенська.

Читайте також, що за маршрутом Славутич — Чернігів почала курсувати електричка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися