Новий регіональний поїзд курсуватиме з Києва

Подробиці розповіли в «Укрзалізниці»

Новий регіональний поїзд в сполученні Київ — Шостка почне курсувати цього тижня. Про графік розповіли в "Укрзалізниці", передають "Коментарі".

У перевізника зазначили, що новий поїзд додасть зручного сполучення регіонам зі столицею. Поїзд в сполученні Київ — Шостка курсуватиме щоденно з 24 червня. Зі столиці відправлення о 16:09, прибуття до Шостки — о 21:25. Регіональний поїзд зупинятиметься на станціях Видубичі, Дарниця, Носівка, Ніжин, Плиски, Бахмач, Конотоп, Кролевець та Терещенська.

Із Шостки поїзд відправлятиметься з 25 червня щоденно о 6:10, і прибуватиме до Києва об 11:26.

Окрім того, з початку червня Київ з північчю Сумщини сполучає швидкісний поїзд 774/773 Київ — Шостка. Дістатися столиці з Шостки та у зворотному напрямку можна за п’ять годин. З Києва "Інтерсіті" відправляється о 10:00, прибуття до Шостки — о 15:09. Із Шостки відправлення до столиці о 15:50, прибуття до Києва — о 20:51. Поїзд зупиняється на станціях Терещенська, Кролевець, Конотоп, Бахмач, Пліски, Ніжин, Бровари, Дарниця та Видубичі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на маршруті Чернігів — Київ — Чернігів курсує електропоїзд Skoda, а маршрут іншого поїзда з Чернігова через столицю подовжили до Вінниці.

Нагадаємо, залізничники запустили регіональний експрес Київ — Хмельницький. Поїзд №771/772 з Києва до Хмельницького відправився у перший рейс 20 травня та курсує щоденно. Окрім того, між Києвом та Бояркою запустили електричку.

Читайте також, що за маршрутом Славутич — Чернігів почала курсувати електричка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися