З Києва до Шостки почав курсувати швидкісний поїзд

Оприлюднено маршрут та розклад

Керівник Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький проїхався першим рейсом швидкісного поїзду "Інтерсіті" та розказав про розклад руху за маршрутом Київ — Шостка. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал посадовця.

За словами голови Сумської обласної військової адміністрації Дмитра Живицького, відтепер Київ з північчю Сумщини сполучає поїзд 774/773 Київ — Шостка. Дістатися столиці з Шостки та у зворотному напрямку можна за п’ять годин.

З Києва "Інтерсіті" відправляється о 10:00, прибуття до Шостки — о 15:09. Із Шостки відправлення до столиці о 15:50, прибуття до Києва — о 20:51. Поїзд зупиняється на станціях Терещенська, Кролевець, Конотоп, Бахмач, Пліски, Ніжин, Бровари, Дарниця та Видубичі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на маршруті Чернігів — Київ — Чернігів курсує електропоїзд Skoda, а маршрут іншого поїзда з Чернігова через столицю подовжили до Вінниці.

Нагадаємо, залізничники запустили регіональний експрес Київ — Хмельницький. Поїзд №771/772 з Києва до Хмельницького відправився у перший рейс 20 травня та курсує щоденно. Окрім того, між Києвом та Бояркою запустили електричку.

Дивіться відео, як відновили залізничне сполучення між столицею та Ірпенем.

Читайте також, що за маршрутом Славутич — Чернігів почала курсувати електричка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися