На Володимирському узвозі частково відкрили рух

Як тривають дорожні роботи у столиці

На частині Володимирського узвозу відкрили рух для автомобільного транспорту оновленою ділянкою. Про це повідомила комунальна корпорація "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, на частині Володимирського узвозу відкрили рух для автомобілів новооблаштованою бруківкою у середній частині дороги. Ремонтні роботи на Володимирському узвозі розпочали торік. Минулого року тут оновили гранітну бруківку на площі 1,6 тисячі квадратних метрів.

Окрім того, наразі у Києві тривають ремонтні роботи на вулицях Ентузіастів та Льва Толстого. Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник повідомив, що на північній частині вулиці Ентузіастів вже влаштували піщано-щебеневу подушку. На ній стелитимуть новий асфальт.

На вулиці Льва Толстого основні ремонтні роботи виконують на вихідних. Найближчими вихідними тут планують асфальтувати ділянку від естакади на залізничний вокзал до вулиці Митрополита Липківського. Тут також тривають роботи з влаштування покриття велодоріжок, тротуарів та планують встановити антипаркувальні стовпчики.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві торгівельні кіоски малих архітектурних форм (МАФи), що розташовані біля станцій метро та перешкоджають доступу до укриттів, перенесуть на інші локації. Відповідне рішення ухвалила Рада оборони столиці. Підприємцям запропонують інше місце для торгівельної діяльності. Якщо власники не перенесуть МАФи самостійно, їх демонтують столичні комунальники та доставлять споруди на штрафмайданчик.

Читайте також, що у Києві обмежили рух приватних автівок Південним мостом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися