Скасовано курсування поїзду Київ — Рахів: подробиці

Пасажирів попереджають заздалегідь

"Укрзалізниця" з наступного місяця відміняє курсування поїзда сполученням Київ — Рахів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію перевізника.

Поїзд №55/56 за маршрутом Київ — Рахів не буде курсувати з другого липня. Це пов’язано з ремонтними роботами на ділянці Рахів - Берлібаш - Держкордон.

Окрім того, з 12 липня зміниться маршрут поїзда №26/25 Одеса — Рахів. Він курсуватиме в сполученні Одеса — Яремче за діючим розкладом в обох напрямках. Пасажирів закликали враховувати ці зміни при плануванні поїздок Україною.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що залізничники запустили регіональний експрес Київ — Хмельницький. Поїзд №771/772 з Києва до Хмельницького відправився у перший рейс 20 травня та курсує щоденно. Окрім того, між Києвом та Бояркою запустили електричку.

Нагадаємо, новий регіональний поїзд на маршруті Київ — Шостка почне курсувати з 24 червня. Зі столиці відправлення о 16:09, прибуття до Шостки — о 21:25. Регіональний поїзд зупинятиметься на станціях Видубичі, Дарниця, Носівка, Ніжин, Плиски, Бахмач, Конотоп, Кролевець та Терещенська.

Читайте також, що кілька поїздів з Києва курсуватимуть за новим графіком та маршрутом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися