Зеленський відреагував на обстріл Києва (ВІДЕО)

Президент розповів про наслідки підступних дій росіян

Російські окупанти "перемагають" обстрілами дитячі садки та житлові будинки. Так відреагував президент України Володимир Зеленський на ракетні обстріли Києва, передають "Коментарі".

"Росія сьогодні знову вдарила ракетами по Києву. Рано-вранці. Друга армія світу звитяжно "перемогла" дитячий садочок і житловий будинок", — зазначив Зеленський.

Президент розповів про загиблих та постраждалих під час ракетного обстрілу Києва.

"Загинув чоловік, йому було лише 37 років. Є поранені, серед них – дівчинка, її звати Женя, їй сім років, донька загиблого. Вона зараз в "Охматдиті". Також поранена її мати. До речі, громадянка Росії. Їй у нашій державі ніщо не загрожувало, вона була в повній безпеці, поки в самій же Росії не вирішили, що все для них тепер однаково вороже – жінки, діти, дитячі садочки, житлові будинки, лікарні, залізниця", — наголосив глава держави.

У своєму звернення Зеленський розповів, що російські ракети також били по Миколаївській, по Чернігівській, по Харківській, по Сумській областям, по Одесі та Черкасам, по Донбасу, а також по півдню України. Дивіться повне відеозвернення президента України наприкінці 123-го дня війни.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Шевченківському районі Києва триває ліквідація наслідків ракетних обстрілів російських окупантів. З будинку, куди влучила ракета, евакуювали 25 мешканців. Поранені пятеро людей, серед них — семирічна дівчинка, яку дістали з-під завалів. Пошуково-рятувальні роботи тривають. Одна людина загинула. Згодом стало відомо, що кількість постраждалих внаслідок ракетних обстрілів Києва зросла.

Після ракетних обстрілів Києва мер столиці Віталій Кличко звернувся до киян та гостей міста. Київський міський голова закликав мешканців столиці не втрачати пильності, не публікувати відео та фото одразу після вибухів та чекати офіційної інформації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися