На одній з вулиць Києва ускладнено рух транспорту (ФОТО)

Водіїв попередили про обмеження

У Дарницькому районі Києва через будівельні роботи ускладнено рух транспорту на одній з вулиць. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Дарницької районної державної адміністрації.

Водіїв попередили, що через будівництво може бути ускладнений рух вулицею Тростянецькою.

"На даному відрізку дороги проводяться роботи з будівництва Новодарницького колектору та відновлення благоустрою на замовлення КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд", виконавець робіт ТОВ "Навігаторспецбуд", — йдеться в повідомленні Дарницької райдержадміністрації

Водіїв закликали бути уважними та обережними на ділянці, де тривають будівельні роботи. Скільки часу триватимуть обмеження, поки що невідомо.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поблизу села Осещина у Вишгородському районі Київської області побудували мостовий перехід, що був зруйнований під час російської агресії.

Нагадаємо, на трасі Київ – Вишгород – Десна – Чернігів завершують аварійний ремонт. Ця автомобільна дорога між Києвом та Черніговом була суттєво пошкоджена бойовими діями в Чернігівській області. Однак траса залишилась фактично єдиним транспортним коридором між містами.

Читайте також, що у Києві обмежили рух приватних автівок Південним мостом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися