На трасі Київ – Ягодин змінили організацію дорожнього руху (ФОТО)

Подробиці розповіли в "Укравтодорі"

На "Варшавській трасі" у Волинській області відкрили руху новозбудованим лівим проїздом. Про це водіїв поінформували у Службі автомобільних доріг України, передають "Коментарі".

На міжнародній трасі Київ – Ковель – Ягодин змінили організацію дорожнього руху ділянкою між селами Довгоноси та Старі Кошари Ковельського району. Відтепер автомобілі, що прямують зі сторони пункту пропуску "Ягодин", будуть проїздити цей відрізок "варшавки" по збудованому лівому проїзду з двома смугами руху. Торік цю трикілометрову ділянку розширили під час реконструкції.

Цього року на розширеній ділянці "варшавки" встановили дорожні знаки та нанесли дорожню розмітку. Водіїв закликали бути обачними та уважно стежити за дорожніми знаками.

Нагадаємо, під Києвом після влучання блискавки в міст здетонувала вибухівка. Вибух сталався в селі Демидів, що у Вишгородському районі. Зруйновано міст через річку Ірпінь. Внаслідок вибуху на мосту одна людина загинула, ще двоє отримали поранення. Рух транспорту через міст тимчасово неможливий. Дивіться схему об’їзду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поблизу села Осещина у Вишгородському районі Київської області побудували мостовий перехід, що був зруйнований під час російської агресії.

Тим часом на трасі Київ – Вишгород – Десна – Чернігів завершують аварійний ремонт. Ця автомобільна дорога між Києвом та Черніговом була суттєво пошкоджена бойовими діями в Чернігівській області. Однак траса залишилась фактично єдиним транспортним коридором між містами.

Читайте також, що у Києві обмежили рух приватних автівок Південним мостом.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися