У Києві вчора зафіксували новий температурний рекорд

29 червня був один із найспекотніших днів літа

У Києві 29 червня температура повітря досягнула рекордних показників і становила +34,4°С. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в  Центральній геофізичній обсерваторії імені Бориса Срезневського у Фейсбуці.

"За даними спостережень об'єднаної гідрометеорологічної станції Київ Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського, максимальна температура повітря 29 червня у столиці досягла +34,4°С. Попереднє рекордне значення було відмічено у 1963 році і дорівнювало +34,0°С", - заявили в обсерваторії.

У повідомленні також зазначили, що досі найспекотніший день першого місяця літа в Києві за весь час спотсережень - 24 червня 2021 року. Тоді температура повітря досягла +35,5°С.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві під час перевірки готелю "Хрещатик" правоохоронці виявили склад зброї. Згідно з попередніми даними, група чоловіків обдурила власників готелю й влаштувала в ньому склад зберігання боєприпасів. Під час перевірки номерів готелю поліція знайшла там автомати, амуніцію тощо.

Також "Коментарі" писали, що плату за проїзд у Києві готівкою вимагають відновити через суд. Окружний адміністративний суд Києва зареєстрував позов киянина до комунального підприємства "Київпастранс". Мешканець столиці просить суд зобов’язати вказане комунальне підприємство відновити можливість оплати проїзду готівкою у салоні громадського транспорту.

Читайте на порталі "Коментарі": літак АН-225 "Мрія", який було знищено у Гостомелі, буде збудований заново. Проект будівництва нового літака вже працює. Допомогти у будівництві літака пообіцяв мільярдер Річард Бренсон, який є засновником компанії Virgin Galactic. Зазначається, що нова "Мрія" буде оновленою версією на базі сучасного цифрового обладнання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися