На дитячу залізницю у Києві повернувся легендарний паровоз (ФОТО)

Перевізник анонсував початок роботи локомотиву

На Київську дитячу залізницю повернули відремонтований легендарний паровоз. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію перевізника.

Торік у грудні керівництво регіональної філії "Південно-Західна залізниця" відправило потяг на ремонт та проведення регламентних робіт у Чернігівську область. У Сновську у локомотивному депо поїзд відремонтували до 70-річчя локомотива.

Паровоз перебував в окупації під час повномасштабного вторгнення російських військ. Після звільнення Чернігівщини від окупантів фахівці завершили ремонт локомотиву. У Київській дитячій залізниці пообіцяли невдовзі розповісти про запуск легендарного поїзду та його подальшу роботу.

Нагадаємо, на Київській дитячій залізниці, що в Сирецькому парку, на початку червня відкрили літній сезон. Подробиці — в нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом після влучання блискавки в міст здетонувала вибухівка. Вибух сталався в селі Демидів, що у Вишгородському районі. Зруйновано міст через річку Ірпінь. Внаслідок вибуху на мосту одна людина загинула, ще двоє отримали поранення. Рух транспорту через міст тимчасово неможливий. Дивіться схему об’їзду.

Тим часом поблизу села Осещина у Вишгородському районі Київської області побудували мостовий перехід, що був зруйнований під час російської агресії. А на трасі Київ – Вишгород – Десна – Чернігів завершують аварійний ремонт. Ця автомобільна дорога між Києвом та Черніговом була суттєво пошкоджена бойовими діями в Чернігівській області. Однак траса залишилась фактично єдиним транспортним коридором між містами.

Дивіться також відео, як в Ірпені відсвяткували новосілля в "Залізному містечку".




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися