В Куренівському парку встановили освіжаючі рамки (ФОТО)

Киян рятують від аномальної спеки

У Києві побільшало освіжаючих рамок-розпилювачів, що рятують киян та гостей столиці від аномальної спеки. Про це розповіли у комунальному підприємстві УЗН Подільського району столиці, передають "Коментарі".

В Подільському районі Києва столичні комунальники встановили освіжаючі рамки в Куренівському парку та сквері по вулиці Щекавицькій. Такі конструкції не тільки рятують від спеки, а й радують дітей та дорослих.

Окрім того, ремонтно-будівельна бригада КП УЗН Подільського району продовжує ремонт та фарбування лав в сквері на площі Щекавицька та в Куренівському парку.

У різних районах Києві на території парків та скверів триває встановлення спеціальних рамок-розпилювачів. Перші такі конструкції вже з'явилися на території парків "Відрадний", "Деснянський", "Молодіжний", "Позняки", "Перемога", у спортивно-оздоровчому парку на вулиці Шумського, у сквері на вулиці Мартиросяна, а також на вулиці Хрещатик. Найближчим часом охолоджувальні рамки встановлять в парках "Орлятко", "Аврора", "Інтернаціональний", "Перемоги", а також у парку Слави та у сквері на перетині Оболонського проспекту та вулиці Маршала Тимошенко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва встановили рамку-розпилювач води з цікавою яскравою інсталяцією. Як виглядає ця конструкція у парку "Позняки" та як на неї реагують перехожі, дивіться на фото в нашому матеріалі

Нагадаємо, квіткова композиція "Київська Мадонна в метро" стала переможцем у голосуванні серед кращих патріотичних інсталяцій з квітів у Києві. У конкурсі брали участь майже три десятки квітково-патріотичних композицій, зокрема квітник у вигляді знаменитої марки з російським кораблем та композиції "Літак "Мрія", за основу якого взятий дитячий малюнок.

Читайте також, де у столиці з’явилася мініскульптура "Привид Києва".




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися