У центрі Києва перевіряють фаст-фуди: подробиці (ФОТО)

Що відомо про результати перевірок

У центрі Києва кілька днів тривають перевірки закладів швидкого громадського харчування. Про рейди по фаст-фудам розповіли у Печерській районній державній адміністрації, передають "Коментарі".

У Печерському районі Києва перевірки закладів швидкого громадського харчування почали з 29 червня. Робоча група з представників Держпродспоживслужби, столичної влади, правоохоронців та експертів за три дні перевірили сімнадцять фаст-фудів щодо дотримання вимог законодавства про харчові продукти.

За результатами рейдів по закладам швидкого громадського харчування у Печерському районі Києва склали вісім адміністративних протоколів та два приписи працівниками відділу контролю за благоустроєм району. Перевірки тривають.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через масове отруєння людей шаурмою вирішили провести рейди торгівельними точками. Через спеку будь-який харчовий продукт швидко перетворюється на отруту. Експерти ухвалили рішення обстежувати усі агропромислові ринки, ярмарки та ятки у столиці. Ці торгівельні точки перевірятимуть на дотримання правил безпечності та якості харчових продуктів.

Дивіться також фото, як у Києві демонтували МАФ, де люди потруїлись шаурмою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ВОЛАНД

6 липня 2022, 10:17

Одну точку с шаурмой нада оставить по-любому (понятно для кого)!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися