Пошкоджений вибухом міст між Києвом та Черніговом відремонтували (ФОТО)

Як виглядає оновлений шляхопровід

На трасі міжнародного значення Київ – Чернігів – Нові Яриловичі відремонтували пошкоджений внаслідок бойових дій міст. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Служби автомобільних доріг України.

Міжнародна траса Київ – Чернігів є найкоротшою дорогою до столиці. Саме цією трасою на початку повномасштабного вторгнення російської армії в Україну окупанти проривалися до Києва через білоруський пункт пропуску "Нові Яриловичі". Внаслідок бойових дій дорога зазнала значних руйнувань.

Ремонтні роботи на мосту, що поєднує Київ та Чернігів, провели у Чернігівській області. Перед початком робіт територію біля споруди розмінували, потім розібрали завали та встановили нові бетонні плити прогонової будови, а зверху поклали гідроізоляцію та асфальтобетон.

Наразі на трасі Київ – Чернігів відремонтували один невеликий міст та збудували об’їзну дорогу. Також розібрали завали великого мосту через річку Десна на об’їзній Чернігова та розробляють проєкт ремонту споруди. Найближчим часом   планують відкрити руху по південному під’їзду до Чернігова через понтон.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на проспекті Науки частково обмежили рух транспорту через аварію на водопровідній мережі. Вода підмила дорожнє покриття та провалився асфальт. Аварійна ділянка розташована на перетині проспекту Науки та Стратегічного шосе. 

Нагадаємо, під Києвом блискавка влучила в міст, внаслідок чого здетонувала вибухівка. Вибух стався в селі Демидів, що у Вишгородському районі. Зруйновано міст через річку Ірпінь. Внаслідок вибуху на мосту одна людина загинула, ще двоє отримали поранення. Рух транспорту через міст заборонено. Дивіться схему об’їзду.

Читайте також, що у Києві обмежили рух приватних автівок Південним мостом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ігор

2 липня 2022, 12:10

З тексту - "...в Киев через белорусский пункт пропуска "Новые Яриловичи". П/п "Нові Яриловичі" - це Україна, і пора писати вже на державній мові, а не "язіком" кацапомонголів. Источник: https://kyiv.comments.ua/news/society/developments/10828-povrezhdennyy-vzryvom-most-mezhdu-kievom-i-chernigovom-otremontirovali-foto.html © Comments.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися