На Київському водосховищі впіймали нахабного браконьєра (ФОТО)

Збитки оцінюють у майже чверть мільйона гривень

Київський рибоохоронний патруль виявив зухвалого браконьєра на Київському водосховищі, який завдав збитків на майже чверть мільйона гривень. про це розповіли в організації, передають "Коментарі".

Рибоохоронний патруль спільно з працівниками авіації та поліції на воді вранці на Київському водосховищі виявили рибака, що здійснював вилов риби за допомогою трьох сіток загальною довжиною 180 метрів. У такий незаконний спосіб браконьєр добув 40 кілограмів риби. Серед вилову шість десятків карасів, майже чотири десятки окунів, сом, лящ, лин та судак.

Браконьєра виявили у Чернігівській області в районі села Лошакова Гута Козелецького району. Фахівці підрахували нанесені збитки — це майже 247 тисяч гривень. На порушника склали адміністративний протокол. На місці події також працювали слідчі. В разі завдання істотної шкоди рибним запасам відносно рибалки можуть відкрити кримінальне провадження. В такому разі браконьєру буде загрожувати штраф від 17 до 51 тисяч гривень або обмеження волі на строк до трьох років з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київський рибоохоронний патруль оголосив про відкриття рибальського сезону 2022 на Київщині та нагадав рибалкам про правила.

Нагадаємо, що у Києві врятували жінку, яка заплуталась в рибальських сітках.

Читайте також, що двоє чоловіків загинули на Київщині під час рибалки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися