На об'їзній Фастова розпочали ремонтні роботи (ФОТО)

Дорожники попередили водіїв про обмеження

На автомобільній трасі Київ – Фастів – Біла Церква – Тараща – Звенигородка стартували ремонтні роботи. Про початок ремонту заявили у Службі автомобільних доріг у Київській області, передають "Коментарі".

Ділянку дороги у понад три кілометри на об'їзній Фастова у цьому році передали на баланс Служби автомобільних доріг у Київській області від міської влади. До початку повномасштабного військового вторгнення російських окупантів на об'їзній автомобільній трасі планувався капітальний ремонт. Через війну в Україні капітальний ремонт дороги відклали та почали аварійний.

Дорожники зазначають, що об'їзна Фастова не ремонтувалась роками та знаходиться у критичному стані. На аварійних ділянках залатають ями, щоб забезпечити належний проїзд для всіх видів автомобільного транспорту. Водіям порадили врахувати цю інформацію та дотримуватись швидкісного режиму на об'їзній Фастова. Рух транспорту на ділянках, де розпочали ремонт, частково обмежено.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час грози блискавка влучила в міст під Києвом, внаслідок чого стався вибух. Вибухом зруйновано міст через річку Ірпінь в селі Демидів. Одна людина загинула, ще двоє — поранені. Рух транспорту через міст перекрили на час проведення ремонтних робіт та оприлюднили схему об’їзду.

Нагадаємо, у Києві завершили ремонтні роботи та повністю відновили рух транспорту на Володимирському узвозі.

Читайте також, що у Києві обмежили рух приватних автівок Південним мостом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися