На Володимирському узвозі відновили рух транспорту (ВІДЕО)

Як відремонтували дорогу

У Києві завершили ремонтні роботи та повністю відновили рух транспорту на Володимирському узвозі. Про це повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, передають "Коментарі". 

Ремонтні роботи на Володимирському узвозі проводили на кількох ділянках по всій довжині вулиці, зазначив Поворозник. Перший заступник мера Києва нагадав, що ремонтні роботи були розпочаті торік. У 2021 році на Володимирському узвозі оновили гранітну бруківку, а цього року відремонтували дорожнє покриття. Наприкінці червня на частині Володимирського узвозу відкрили рух для автомобілів новооблаштованою бруківкою у середній частині дороги.

"Завдяки ремонтам за два роки ліквідували просідання, нерівності й інші проблемні місця проїжджої частини", — прокоментував перший заступник голови Київської міської державної адміністрації.

Цього тижня на Володимирському узвозі дорожники планують нанести розмітку. Як виглядає оновлена дорога можна подивитись на відео.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві торгівельні кіоски малих архітектурних форм (МАФи), що розташовані біля станцій метро та перешкоджають доступу до укриттів, перенесуть на інші локації. Відповідне рішення ухвалила Рада оборони столиці. Підприємцям запропонують інше місце для торгівельної діяльності. Якщо власники не перенесуть МАФи самостійно, їх демонтують столичні комунальники та доставлять споруди на штрафмайданчик.

Читайте також, що у Києві обмежили рух приватних автівок Південним мостом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися