У Пущі-Водиці в дитсадках та школах шукають вибухівку (ФОТО)

Що розповіли в мерії столиці

У Пущі-Водиці столичні піротехніки обстежують дитячі садки та школи на наявність вибухонебезпечних предметів. Роботи тривають четвертий день, повідомили у Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

В Оболонському районі Києва території дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів у Пущі-Водиці обстежує підрозділ піротехнічних робіт КАРС "Київська служба порятунку". Перевірки розпочали 29 червня. За цей час вже обстежили території трьох шкіл та двох дитячих садків у Пущі-Водиці на загальній площі у 9,5 гектарів. Про наявність вибухонебезпечних предметів на території навчальних закладах в мерії столиці не повідомляють.

Окрім того, столичні піротехніки за минулий місяць відпрацювали 26 виїздів на територію Національного ботанічного саду імені М. М. Гришка НАН України, що в Печерському районі Києва. Тут обстежили майже 65 гектарів території та знайшли десять снарядів і гранату часів Другої світової війни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві готуються розпочати навчальний рік у школах в режимі офлайн та за необхідності збільшити кількість працюючих дитячих садків. Зараз у столиці працюють понад три десятки дитячих садків, які відвідують майже 900 дітей. До повномасштабної війни в Україні до садочків у Києві було оформлено майже сто тисяч дітей.

Читайте також, що автобус зі станції метро "Почайна" до Пущі-Водиці курсуватиме за новим маршрутом та дивіться нову схему руху транспорту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися