В ботанічному саду Києва знайшли снаряди та гранату (ФОТО)

Обстеження території триває

У столичному Національному ботанічному саду імені М. Гришка триває обстеження території на наявність вибухонебезпечних предметів. Про нові небезпечні знахідки розповіли у Департаменті муніципальної безпеки Київської міської державної адміністрації, передають "Коментарі".

Під час чергової перевірки на території столичного ботанічного саду сьогодні, 28 червня, піротехніки КАРС "Київська служба порятунку" знайшли шість снарядів та гранату дистанційної дії (Ф-1) часів Другої світової війни. Вибухонебезпечні предмети знаходились поблизу Оглядової гори. Їх дістали з глибині до 30 сантиметрів.

Загалом у ботанічному саду Києва з 24 травня до 28 червня обстежили майже 65 гектарів. Місяць тому на території знайшли чотири снаряди часів Другої світової війни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві поблизу однієї зі станцій метро створили квіткову композицію відомої рожевої панами соліста гурту Kalush Orchestrа. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, квіткова композиція "Київська Мадонна в метро" стала переможцем у голосуванні серед кращих патріотичних інсталяцій з квітів у Києві. У конкурсі брали участь майже три десятки квітково-патріотичних композицій, зокрема квітник у вигляді знаменитої марки з російським кораблем та композиції "Літак "Мрія", за основу якого взятий дитячий малюнок.

Читайте також, що у ботанічному саду Києва запрошують на зайняття з йоги просто неба.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися