Київський рибоохоронний патруль провів рейди на річці Тетерів (ФОТО)

Які порушення правил риболовлі виявили

Представники Київського рибоохоронного патруля під час перевірок річки Тетерів виявили порушників правил риболовлі, які завдали збитків державі на понад 137 тисяч гривень. Про це розповіли в організації, передають "Коментарі".

Перевірки дотримання заборони риболовлі на річці Тетерів у Вишгородському районі Київської області тривали впродовж 2-3 липня. Під час рейдів представники Київського рибоохоронного патруля зафіксували шість порушень природоохоронного законодавства.

На річці Тетерів виявили чотирьох рибалок, які рибалили з човнів у забороненому місці. Загальну суму нанесених збитків оцінили у 9,5 тисяч гривень. Ще один порушник завдав шкоди на понад 78,6 тисяч гривень. Рибалка виловив десятки карасів, краснопірку та інші види риб. Окрім того, українські прикордонники виявили рибалку, який ловив рибу 50-метровою сіткою. Нанесені збитки становлять понад 49 тисяч грн.

Всі інциденти сталися в районі села Горностайпіль Вишгородського району Київської області. В усіх випадках на порушників склали адміністративні протоколи.

У Київському рибоохоронному патрулі нагадали, що існує щорічна заборона на вилов риби на Київському водосховищі перед гирлом річки Тетерів до північної межі села Сухолуччя річкою Тетерів до села Приборськ. Вилов риби також заборонено на Канівському водосховищі на відстані п’яти кілометрів вниз від греблі Київської ГЕС, в затоці "Річище" та в затоці "Галерне". Всі заборонені ділянки відображені на карті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київський рибоохоронний патруль оголосив про відкриття рибальського сезону 2022 на Київщині та нагадав рибалкам про правила.

Нагадаємо, що у Києві врятували жінку, яка заплуталась в рибальських сітках.

Читайте також, що двоє чоловіків загинули на Київщині під час рибалки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися