Солдати та бойова техніка: у Київській області проходять військові навчання

На території Обухівського району Київської області відбуваються масштабні командно-штабні навчання Збройних Сил України

На території Обухівського району Київської області відбуваються масштабні командно-штабні навчання Збройних Сил України. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Обухівської районної військової адміністрації.

Відомо, що на період з 5 по 8 липня на території району пройдуть заходи із залученням особового складу та військової техніки. Місцевих мешканців закликали зберігати спокій.

Крім того, командно-штабні навчання розпочали у Броварах та Броварському районі Київської області . Тренування проведуть із 5 по 6 липня. Місцевих жителів попередили про пересування військової техніки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що чоловікам призовного віку та військовозобов'язаним для виїзду з Київської області чи з інших регіонів України потрібен дозвіл із військкомату , заявив головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний.

Водночас Залужний наголосив, що жодних вказівок на перешкоджання переміщенню осіб територією України військове командування поки що не давало.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися