Жирнов повідомив, у якому стані зараз українська ППО і чи зможе вона повноцінно обороняти столицю

З кожним днем українська ППО поповнюється та зміцнюється

Українська ППО постійно зміцнюється завдяки отриманню нової військової техніки й матеріально-технічних засобів, а також завдяки здобуттю військовими ЗСУ практичного досвіду. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова Київської міської військової адміністрації Михайло Жирнов в ефірі телеканалу “Київ”.

Як зазначив Жирнов, на сьогоднішній день українська система ППО в такому стані, що дозволяє обороняти столицю. І з кожним днем ця система посилюється й поповнюється.

"Ви можете це відслідковувати по кількості розгромленої ворожої авіації та ракет по всій Україні. Як результат, ворог розуміє, що над Києвом краще не літати. Він знає, що тут на нього чекають сюрпризи. Крім того, частина ракет дальньої дії теж збивають наші комплекси. Це стало можливим за рахунок надання матеріально-технічної допомоги від країн-партнерів. ППО посилюється за рахунок отримання військової техніки та матеріально-технічних засобів, а також набуття практичного досвіду підрозділами ЗСУ", - заявив голова Київської міської військової адміністрації в ефірі програми “Київ. Тримає удар”.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Київщині затримали жінку, яка здавала окупантам учасників АТО та бійців ТРО. У Ворезлі, що на Київщині, правоохоронним органам вдалося затримати жінку, яка "здавала" російським окупантам захисників України. Також правоохоронцям вдалося запобігти витоку оборонної інформації щодо Києва. 

Також "Коментарі" писали, що Генштаб ЗСУ скасував вимоги дозволів з військкоматів для виїзду з областей. Під час наради з президентом України Володимиром Зеленським розглянули питання, що набуло широкого суспільного резонансу. Про результати наради розповів головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний. За його словами, на нараді розглянули Порядок надання дозволу громадянам України, які перебувають на військовому обліку у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки, на виїзд за межі місця проживання (місця перебування) з моменту оголошення мобілізації та у воєнний час.

Читайте на порталі "Коментарі": на Троєщині киянка з кримінальним стажем “обнесла” дитячий садок. Поліція, прибувши на місце виклику, з'ясувала, що хтось проник у приміщення дитячого садка й викрав речі вихователів, поки ті вкладали дітей спати. Колектив дитячого садка в Києві разом із дітьми на знак вдячності подарував поліцейським малюнки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися