У Броварах займуться облаштуванням укриттів у школах

Фінансування на ці цілі виділили на позачерговій сесії міськради

У Броварах під час позачергової сесії міської ради виділили кошти на підготовку дитячих садків, шкіл та позашкільних закладів до безпечного початку навчального року. Про це розповів Броварський міський голова Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

За словами мера Броварів, на облаштування укриттів та захисних споруд в освітніх закладах виділили понад 6,6 мільйонів гривень. Ці гроші перерозподілили з Програми розвитку системи освіти.

"Маємо у стислі терміни підготувати заклади освіти та, у разі позитивного висновку після комісійного обстеження, 1 вересня розпочати новий навчальний рік у безпечних для дітей та педагогів умовах", — заявив Сапожко.

Окрім того, на позачерговій сесії Броварської міської ради виділили 800 тисяч гривень на відновлення двох будинків у селі Требухів. Ці будинки були пошкоджені під час активних бойових дій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварах майже у всіх багатоквартирних будинках існують проблеми з доступу до укриттів, що мали облаштувати у підвальних приміщеннях. Броварський міський голова Ігор Сапожко наголосив, що тимчасові укриття мають бути в належному стані, а під час сигналів тривоги доступ до укриттів має бути негайно забезпечений.

Нагадаємо,  у мерії Броварів вирішили фізично перешкоджати стихійній торгівлі. Рейди профільні фахівці разом з поліцією розпочали з вівторка, 5 липня. У місцях стихійної торгівлі планують вилучати товар та штрафувати за порушення.

Дивіться також відео, як у Броварах під час рейду по місцям стихійної торгівлі стався скандал.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися