На водоймах Київщини заборонили навігацію: подробиці

На Київщині забороняється навігація на водних об’єктах різних типів суден

У Київській області заборонена навігація різних типів суден на водоймах згідно з рішенням оперативного штабу Ради оборони Київської області. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова Макарівської селищної ради Вадим Токар.

У повідомленні зазначається, що навігація заборонена для:

маломірних (малих) суден;

моторних суден;

прогулянкових, вітрильних, спортивних, швидкісних суден;

суден флоту рибної промисловості;

водних мотоциклів;

засобів розваг на воді до окремих розпоряджень.

“Виняток становить Державне агентство меліорації та рибного господарства, яке здійснює вилов водних біоресурсів та для суден, що займаються видобутком піску та щебеню відповідно до чинного законодавства. Будьте свідомими та не нехтуйте заборонами”, - заявив Токар.

Як повідомляли раніше "Коментарі", українські військові ліквідували окупантів, які катували мирних жителів у Бучі. Військовим Збройних сил України вдалося ліквідувати росіян з 64-ї окремої мотострілецької бригади, які катували мирних жителів Бучі під час окупації Київської області. Окупанти показали фото знищених військових зі складу 64 окремої мотострілецької бригади з Хабаровська.

Також "Коментарі" писали, що в Києві ліквідували стихійне звалище біля Дніпра: сміття вивозили мішками чотири дні. У Києві в Дарницькому районі комунальники прибрали величезне сміттєзвалище біля однієї із заток Дніпра. Для ліквідації сміття довелося задіяти спеціальну техніку. У комунальному підприємстві звернулися до мешканців столиці із закликом повідомляти про сміття біля водойм у Києві.

Читайте на порталі "Коментарі": мешканцям затопленого Демидова виплатять компенсації: подробиці. Мешканці селища Демидів на території Київської області мають можливість вийти невеликі компенсації — населений пункт був затоплений на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну після підриву греблі, що стримало просування окупантів на Київ.

Читайте также