Солом'янський район в Києві очистили від стихійних торговців

На вуличних торговців в Солом'янському районі склали адмінпротоколи про порушення правил торгівлі

Київська влада посилила боротьбу зі стихійною торгівлею на вулицях столиці. Можливо, однією з причин стало обвалення огорожі на мосту біля центрального залізничного вокзалу, яке було викликано стихійною торгівлею. Рейд по ліквідації стихійної торгівлі провели в Солом'янському районі. В ході інспектування правоохоронці виявили факти продажу в невстановлених місцях. Перевіряючі ліквідували точки стихійної торгівлі на вулицях Гарматній, Єреванській, Авіаконструктора Антонова і проспекті Відрадному.

Як повідомили в Солом'янській районній держадміністрації, на продавців складено адміністративні протоколи.

В РДА нагадали, що торгівля з рук є правопорушенням, за яке передбачена адміністративна відповідальність згідно ст. 160 КУпАП (Торгівля з рук у невстановлених місцях).

Як повідомляв портал "Коментарі", р анее вже проводилися перевірки на офіційних ринках на предмет дотримання карантину. Тепер же за попередній тиждень силами держслужбовців були ліквідовані більше сотні місць, де збиралися вуличні торговці. Рейди, які провели влада дала відчутний результат - на порушників правил торгівлі склали 133 приписи та 105 протоколів. Таку інформацію надали в Департаменті міського благоустрою Київської міськдержадміністрації (КМДА).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися