Альтернативний світ S.T.A.L.K.E.R.: в Києві відкривається нове незвичайне “Сільпо” (ФОТО)

Задум про створення незвичайного супермаркету в Києві з’явився ще влітку минулого року

У Києві 16 серпня о 12:00 відкрився новий супермаркет "Сільпо", який знаходиться поруч із ЖК "Комфорт Таун". Як повідомляють "Коментарі", така заява з'явилася на Фейсбук-сторінці "Сільпо".

Новий супермаркет у столиці оформили в стилі відомої гри S.T.A.L.K.E.R.

“Для нас це важлива подія і своєрідний символ життєздатності українців, тому і концепт оформлення дещо про це. І взагалі вся робота над відкриттям супермаркету була про це. Задум про його створення з’явився ще влітку минулого року – зустріли неймовірних однодумців GSC Game World, з якими у співтворчості розробили оформлення. Повномасштабне вторгнення рф перевернуло всі наші плани – тобто все, як у всіх. Але продукти киянам нині потрібні так само, як і минулого року. Тому ми зібрали обладнання, яке евакуювали з інших "Сільпо", перевезли його у цей новий майже готовий супермаркет. І от тепер схрестили пальці та готові відкривати!“, - повідомили в "Сільпо".

У новому супермаркеті можна буде купити гарячі гречані багети, сир, рибу, флористику, продукти від "Лавки Традицій", свіжу каву, піцу й солодощі з "Власної кондитерської".

Також у повідомленні зазначили, що після війни планують всі артоб'єкти доробити в супермаркеті.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Київщині згоріли цех, автомобіль та десяток холодильників. Одна з пожеж сталася у Вишгородському районі. В селі Пірново горіло виробниче приміщення, розташоване на вулиці Київській. Вогонь гасили рятувальники з пожежних частин Вишгороду та села Нові Петрівці. На ліквідування пожежі витратили майже чотири години. Подробиці надзвичайної ситуації не повідомляють. Ще одна пожежа виникла у Броварському районі. В селищі міського типу Велика Димерка на вулиці Соборній горіло сміття.

Читайте на порталі "Коментарі": в мерії Києва розповіли про реабілітацію дітей з інвалідністю. Столичний центр реабілітації працює у штатному режимі з дотриманням вимог воєнного стану. Послуги у закладі надають як маленьким мешканцям Києва, так і дітям-переселенцям. З початком повномасштабного вторгнення російських окупантів з Києва до країн Євросоюзу представники столичної влади евакуювали понад три тисячі родин, які виховують дітей з інвалідністю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися