"Ашан" у Києві оригінально привітав українців з Днем Незалежності

Мережа продуктових магазинів змінила вивіску

У Києві в День Незалежності змінили вивіску на одному із найбільших гіпермаркетів мережі Auchan Рів Гош та оновили логотип на всіх сторінках мережі в соціальних медіа. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію компанії.

"Незалежність ніколи не була простим даром. Її завжди доводилося виборювати або на політичній арені, або ж на полі бою, як сьогодні. Ми в Auchan Україна хочемо подякувати за незалежність нашим хоробрим і незламним захисникам. На один день, 24 серпня, з нагоди відзначення Дня Незалежності України ми трансформуємо вивіску на нашому магазині та лого в усіх соцмережах", — заявили в компанії.

В назві гіпермаркету "Ашан" першу літеру назви із пташкою перемістили в кінець слова. До назви додали "героям", тож вийшла фраза: "Ашан – шанА героям!"

"Так сьогодні виглядає наш Auchan Рів Гош. Бо в часи, коли Україна захищає свою незалежність, бренди не так важливі, як люди, як українські герої, які її виборюють на усіх фронтах. Ашан шанує наших героїв. Слава Україні та її героям!" — йдеться у дописі компанії у Facebook.

За неофіційною інформацією, сьогодні, 24 серпня, в поліцію поступив анонімний дзвінок про замінування Auchan Рів Гош. Однак після проведеної перевірки піротехнічні підрозділи вибухівку не виявили. Офіційної інформації щодо цього інциденту поки що немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Гостомелі оркестр поліції та лідер гурту "Без обмежень" подякували українським захисникам піснею "Героям". Відео кліпу з привітанням із Днем Незалежності України оприлюднив начальник Національної поліції у Київській області Андрій Нєбитов. Композиція "Героям" у виконанні Сергія Танчинця під акомпанемент оркестру поліції Київської області створена за участі поліцейських і бійців Нацгвардії, які мужньо захищали аеропорт "Антонов". Подивитись кліп на пісню можна за посиланням.

Нагадаємо, столиці з нагоди Дня Незалежності України у центрі Києва скульптури маленьких засновників столиці одягли в вишиванки.

Тим часом турецькі партнери з компанії Baykar до Дня Незалежності України "вбрали" ударні безпілотники "Байрактар" у вишиванки. Ці "народні байрактари", на які Фонд Сергія Притули зібрав кошти, а турецька компанія вирішила їх подарувати, невдовзі будуть в Україні.

Комунальники у Києві цього року привітали Україну з Днем Незалежності по-особливому. Дивіться вражаюче відео з патріотичними композиціями з квітів, що прикрасили до свята кожен район столиці. На кадрах можна побачити інсталяцію ударного безпілотника "Байрактар", квіткову композицію зі словами вдячності за незалежність Збройним Силам України, символ незламності полку "Азов", клумбу, де оселився відомий пес-демінер Патрон, та інші неймовірні квіткові панно.

Читайте також, що в Броварах спалахнув скандал через новий арт-об’єкт для центрального парку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися