Малюків-засновників Києва до свята вбрали у вишиванки (ФОТО)

Як виглядають скульптури

У центрі Києва скульптури маленьких засновників столиці з нагоди Дня Незалежності України одягли в вишиванки. Світлини оприлюднив автор скульптур Володимир Журавель, передають "Коментарі".

З нагоди Дня Незалежності скульптури бронзових малюків Кия, Щека, Хорива та їхню сестру Либідь, що встановлені на Поштовій площі, вбрали в традиційний національний український одяг.

"Друзі, з Днем Незалежності України!" — прокоментував фото автор скульптур Володимир Журавель.

У липні пам'ятник засновникам Києва одягали у професійне вбрання до Дня Національної поліції України. Тоді бронзових малюків можна було побачити біля Річкового порту перевдягнутих у поліцейську форму.

Нагадаємо, мер столиці Віталій Кличко в День Незалежності України заявив, що Київ був, є і залишиться метою російського політичного керівництва. Тому загрози повторного наступу на Київ та ракетних обстрілів нікуди не зникли. Київський міський голова закликав не нехтувати сигналами повітряної тривоги та запевнив в готовності столиці дати відсіч ворогу в разі спроби повторного наступу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві цього року привітали Україну з Днем Незалежності по-особливому. Дивіться вражаюче відео з патріотичними композиціями з квітів, що прикрасили до свята кожен район столиці. На кадрах можна побачити інсталяцію ударного безпілотника "Байрактар", квіткову композицію зі словами вдячності за незалежність Збройним Силам України, символ незламності полку "Азов", клумбу, де оселився відомий пес-демінер Патрон, та інші неймовірні квіткові панно.

Читайте також, що в Броварах спалахнув скандал через новий арт-об’єкт для центрального парку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися