На Київській дитячій залізниці анонсували подорож з зірками

Артисти стануть провідниками

У столиці цієї неділі, 11 вересня, подорож Київською дитячою залізницею буде зірковою з провідниками з артистів української естради. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці".

За даними перевізника, до лав залізничників доєднаються Андрій Джеджула, Олександр Пікалов, Міла Єремеєва, Positiff, Анна Трінчер, Probass & Hardi, Wellboy, Mozgi, Ivan Navi, Амадор Лопес, Килиммен з гурту Калуш, "100лиця" та Kishe. З 15:00 до 18:00 цих артистів та виконавців можна буде зустріти у поїздах Київської дитячої залізниці.

Київська дитяча залізниця знаходиться в Сирецькому парку по вулиці Парково-Сирецька, 4. Сюди зручно доїхати київською кільцевою електричкою до станції Сирець. Проїзд для дітей віком до 14 років у поїздах дитячої залізниці безкоштовний.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київська кільцева електричка додала кілька вечірніх рейсів поїздів для покращення пересування столицею перед комендантською годиною. Це дасть змогу пасажирам легко та безпечно дістатися з вокзалу до будь-якого району Києва. Перелік додаткових щоденних рейсів з Дарниці та Святошина — за посиланням.

Нагадаємо, столичній владі скаржаться у петиціях, що на в’їзді до Києва щодня утворюються величезні затори та водії змушені витрачати багато часу та пального марно через неналежну організацію роботи блокпостів. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що швидкісні поїзди з Києва Інтерсіті+ змінили маршрути та курсують з додатковими зупинками.

Читайте также