Київська кільцева електричка додала вечірні рейси: розклад

Пересуватися Києвом стане зручніше

Київська кільцева електричка додала кілька вечірніх рейсів поїздів для покращення пересування столицею перед комендантською годиною. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію перевізника.

В "Укрзалізниці" зазначили, що нові додаткові вечірні рейси кільцевої електрички дадуть пасажирам змогу легко та безпечно дістатися з вокзалу до будь-якого району Києва.

Перелік додаткових щоденних рейсів з Дарниці та Святошина наступний:

·        з Дарниці у напрямку Троєщини та Почайни: відправлення — о 21:31, прибуття до Святошина — о 22:20.

·        з Дарниці у напрямку центрального вокзалу Києва та Борщагівки: відправлення — о 21:37, прибуття до Святошина — о 22:29.

·        зі Святошина у напрямку Почайни та Троєщини: відправлення — о 21:39, прибуття до Дарниці о 22:28.

·        зі Святошина у напрямку центрального вокзалу Києва та Видубичів: відправлення — о 21:30, прибуття до Дарниці — о 22:22.

Останній рейс Київської кільцевої електрички з центрального залізничного вокзалу на лівий берег відправлятиметься о 21:56, а в напрямку Святошина — о 22:04. Нові рейси кільцевих електричок запрацюють з 12 вересня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко розглянув петицію щодо перевірок маршруток у столиці через скарги на їхній жахливий стан. Офіційна відповідь Київського міського голови оприлюднена на сайті мерії — чи підтримав мер столиці петицію та що відповів Кличко.

Нагадаємо, столичній владі скаржаться у петиціях, що на в’їзді до Києва щодня утворюються величезні затори та водії змушені витрачати багато часу та пального марно через неналежну організацію роботи блокпостів. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що швидкісні поїзди з Києва Інтерсіті+ змінили маршрути та курсують з додатковими зупинками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися