У Києві кільцева електричка змінила маршрути: новий розклад

У столиці збільшили кількість рейсів електропоїздів

Київська кільцева електричка з понеділка, 12 вересня, додала кілька вечірніх рейсів поїздів для покращення пересування столицею перед комендантською годиною. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію перевізника.

В "Укрзалізниці" зазначили, що нові додаткові вечірні рейси кільцевої електрички дадуть пасажирам змогу легко та безпечно дістатися з вокзалу до будь-якого району Києва.

Перелік додаткових щоденних рейсів з Дарниці та Святошина наступний:

·        з Дарниці у напрямку Троєщини та Почайни: відправлення — о 21:31, прибуття до Святошина — о 22:20.

·        з Дарниці у напрямку центрального вокзалу Києва та Борщагівки: відправлення — о 21:37, прибуття до Святошина — о 22:29.

·        зі Святошина у напрямку Почайни та Троєщини: відправлення — о 21:39, прибуття до Дарниці о 22:28.

·        зі Святошина у напрямку центрального вокзалу Києва та Видубичів: відправлення — о 21:30, прибуття до Дарниці — о 22:22.

Останній рейс Київської кільцевої електрички з центрального залізничного вокзалу на лівий берег відправлятиметься о 21:56, а в напрямку Святошина — о 22:04.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві з наступного тижня курсуватимуть додаткові автобусні рейси. З понеділка, 12 вересня, у столиці відновить роботу автобус №53 та курсуватиме автобусний маршрут №11Д. Постійний рух автобусного маршруту №53 організували від станції метро "Контрактова площа" на Рибальський півострів. Подробиці та схеми руху дивіться за посиланням.

Нагадаємо, столичній владі скаржаться у петиціях, що на в’їзді до Києва щодня утворюються величезні затори та водії змушені витрачати багато часу та пального марно через неналежну організацію роботи блокпостів. 

Читайте також, що швидкісні поїзди з Києва Інтерсіті+ змінили маршрути та курсують з додатковими зупинками.

Читайте также