У Києві попередили водіїв про обмеження руху транспорту

Де та на який термін ввели обмеження

У Києві через ремонтні роботи обмежили рух транспорту на вулиці Набережно-Рибальській. Про це водіїв попередили у Патрульній поліції столиці та у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

У столиці на вулиці Набережно-Рибальській розпочали перекладання інженерних мереж. Ремонтні роботи виконують у крайній лівій смузі в напрямку центру. Обмеження руху транспорту триватиме місяць на ділянці від проспекту Володимира Івасюка до вулиці Електриків.

Столичні комунальники після завершення прокладання комунікацій облаштують нове асфальтове покриття. Рух транспорту на ремонтній ділянці частково обмежили до 13 жовтня.

Нещодавно Київська міська рада перейменувала проспект Героїв Сталінграду, що в Оболонському районі столиці, на проспект Володимира Івасюка. Зокрема, цього вимагали в петиції до мера Києва Віталія Кличка. "У ході пленарного засідання Київської міської ради 08.09.2022 вищезазначений проєкт рішення Київської міської ради був підтриманий депутатами Київської міської ради, що, відповідно, уможливлює реалізацію порушеного в електронній петиції питання", — відповів на петицію киян Кличко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві почали курсувати додаткові автобусні рейси. Відновив роботу автобус №53 та курсує автобусний маршрут №11Д. Постійний рух автобусного маршруту №53 організували від станції метро "Контрактова площа" на Рибальський півострів. Подробиці та схеми руху — за посиланням.

Нагадаємо, що столична влада підтримала пропозицію киян додати можливість оплачувати проїзд банківською картою в усіх видах громадського транспорту у Києві. Відповідна петиція на сайті Київської міської державної адміністрації набрала необхідну кількість голосів та розглянута мером столиці Віталієм Кличком.

Читайте також, що Київський міський голова Віталій Кличко відповів на петицію щодо скасування рішення Ради оборони Києва про зупинку роботи громадського транспорту під час повітряної тривоги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися