Кияни просять назавжди заборонити транспорт без глушників у столиці: підписати петицію

На сайті Київської міської ради оприлюднено петицію із закликом продовжити заборону на рух транспорту без шумопоглиначів навіть після закінчення воєнного стану

Протягом двох днів звернення № 11194 підтримали понад 600 громадян.

Автор петиції нагадує, що Київська міська рада раніше заборонила рух столицею транспортних засобів, що використовують у своїй конструкції систему випуску відпрацьованих газів "прямострум" та інші вихлопні системи, де відсутній глушник, до моменту припинення чи скасування дії правового режиму воєнного стану на всій території України.

“Проте, коли воєнний стан закінчиться, такі автівки і мотоцикли повернуться під наші вікна та балкони. Нічні вулиці та проспекти будуть знову “розрізати” звуком такого транспорту. Просимо зробити постійною вищевикладену заборону на рух транспортних засобів без шумопоглиначів… Також просимо додати до камер відео спостереження на дорогах датчики звуку, щоб вони виявляли такі транспортні засоби та передавали інформацію про порушників одразу до Патрульної поліції Києва“, – зазначає автор зпетиції Павло Постоєнко. 

Збір підписів триватиме ще 57 днів. Необхідна кількість голосів – 6000.

"Коментарі" повідомляють: масштабна квіткова виставка в Києві: де можна побачити сотні тисяч хризантем. В Печерському ландшафтному парку Співоче незабаром розпочнеться традиційна квіткова виставка. Зараз триває остаточна підготовка до зустрічі відвідувачів. Насолодитися виставкою з рослинними фотозонами та майданчиками для відпочинку запрошують усіх гостей та мешканців Києва.

Читайте далі: сьогодні та завтра відключатимуть електроенергію на Київщині: де не буде світла (адреси). 21-22 вересня планово відключать електропостачання.

Також на сайті: синоптики прогнозують перший снігопад у Києві вже в жовтні: названа точна датаЩо очікувати від другого місяця осені (прогноз погоди).

"Протаранив маршрутку під дією речовин: в крові винуватця ДТП у Києві виявили наркотичний мікс". Винуватця ДТП на Повітрофлотському проспекті перевірили лікарі. В організмі водія виявлено заборонені речовини: амфетамін, кокаїн та марихуану. Відомо, що вчора на Повітрофлотському проспекті відбулася ДТП за участю маршрутки та Mercedes-Benz, внаслідок якої постраждали 26 осіб. 25 пасажирів маршрутного таксі отримали травми різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані до київських лікарень. Постраждав і чотирирічний син водія, який перебував з батьком в авто, - повідомляють "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися