Сьогодні у Києві очікується гроза та сильний вітер: тримайтеся подалі від дерев

Фахівці нагадують правила безпеки під час негоди

У столиці до кінця доби очікується гроза. Про це повідомляє КМДА з посиланням на інформацію від Укргідрометцентру.

"Фахівці нагадують: під час сильного вітру необхідно триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев, а також не паркувати поряд із ними автотранспорт", - йдеться у повідомленні.

Під час грози на місцях можливих підтоплень дорожньої мережі чергуватиме спецтехніка КК "Київавтодор".

Щодо підтоплень проїжджої частині чи тротуарів варто звертатися до диспетчерської: 044-284-74-19.

При падінні дерев чи гілок, при травмуванні людей варто інформувати екстрені служби: 101 або 103.

Телефон КАРС "Київська служба порятунку": 044-430-37-13.

Читайте далі: "Синоптики прогнозують перший снігопад у Києві вже в жовтні: названа точна дата". Про це повідомляє метеосайт Wisemeteo.

"Коментарі" повідомляють: "Яку воду п'ють кияни під час війни: результати аналізу". Війна несе безліч загроз, в тому числі і для якості води. У джерела водопостачання можуть потрапляти боєприпаси, залишки техніки, воєнне сміття. Це все погіршує якість поверхневих вод. Також у воєнний час приводом для хвилювань стає радіаційна безпечність води.

Також на сайті: "Сьогодні та завтра відключатимуть електроенергію на Київщині: де не буде світла (АДРЕСИ)". 21-22 вересня планово відключать електропостачання.

СБУ викрила у Києві російську злочинну групу: зловмисники намагалися зірвати опалювальний сезон. У результаті спецоперації у Києві СБУ викрила російських агентів. Група ФСБ передавала ворогові геолокації військових об’єктів та критичної інфраструктури на Київщині. Отриману інформацію окупанти мали на меті використати для здійснення серії ракетних ударів по столиці, щоб завадити підготовці до опалювального сезону. Про це повідомляють "Коментарі".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися