На Броварському проспекті обмежать рух: де доведеться об'їжджати (МАПА)

Ремонтні роботи планують виконати за тиждень

На Броварському проспекті частково обмежать рух із 22 до 30 вересня.

Про це повідомляє КМДА.

Дорожники виконуватимуть поточний ремонт.

Нове покриття влаштують у крайній правій смузі на ділянці між зупинкою "Київська птахофабрика" і зупинкою "Биківня-3" у напрямку Києва.

"Коментарі" повідомляють: "На Київщині відключатимуть світло протягом чотирьох днів (АДРЕСИ)"Відключення електропостачання пов’язане з ремонтними роботами.
Також на сайті: "Синоптики прогнозують перший снігопад у Києві вже в жовтні: названа точна дата". Про це повідомляє метеосайт Wisemeteo.
Читайте далі: "Ажіотаж у Глово у зв'язку з відкриттям МакДональдс: кількість замовлень у Києві зросла на 442%"Через величезну кількість бажаючих замовити улюблену їжу програма почала працювати некоректно. Зі списку закладів, де можна було зробити замовлення, МакДональдс постійно зникав. Користувачам доводилося кілька разів оновлювати програму Глово, поки мережа фастфудів не з'являлася в списку. Деяким замовникам доводилося чекати на можливість оформити замовлення по кілька годин. Також користувачі годинами чекали на приїзд кур'єра.
"СБУ викрила у Києві російську злочинну групу: зловмисники намагалися зірвати опалювальний сезон (ВІДЕО)". У результаті спецоперації у Києві СБУ викрила російських агентів. Група ФСБ передавала ворогові геолокації військових об’єктів та критичної інфраструктури на Київщині. Отриману інформацію окупанти мали на меті використати для здійснення серії ракетних ударів по столиці, щоб завадити підготовці до опалювального сезону. Про це повідомляють "Коментарі".

Читайте также