Переплутав із патроном: під Києвом чоловік прийняв електронну сигарету за боєприпас

Чоловік прийняв знайдену на вулиці електронну сигарету за патрон

У селі Велика Каратуль Бориспільського району місцевий житель прийняв знайдену на вулиці електронну сигарету за боєприпас. Про це повідомляє інформаційний портал "Переяслав City".

Чоловік зателефонував у поліцію і повідомив, що знайшов на вулиці в селі невідомий предмет, схожий на патрон, що блимав синім кольором.

Коли на місце прибуло вбрання поліції, виявилося, що невідомим предметом була електронна сигарета.

Нагадуємо, що у Києві на станції метро розфарбували бюст ПушкінаНа станції метро "Університет" у Києві двоє невідомих розфарбували з балончиків погруддя письменника Олександра Пушкіна. Очевидці сфотографували, як двоє хлопців із балончиків розфарбували бюст Пушкіна у червоно-чорні кольори.

"Коментарі" повідомляли, що на сайті Київської міської ради оприлюднено петицію з вимогою звільнення всього керівного складу КП “Київпастранс”. Заявник стверджує, що підприємство “ігнорує базові потреби своїх співробітників”, зокрема, затримує зарплату.

Також на сайті: 26-27 вересня очікується відключення електроенергії у багатьох населених пунктахДТЕК Київські регіональні електромережі повідомляє, що з метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах будуть проводитися ремонтні роботи у мережах Бориспільського району.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися