У Києві очікується небезпечне метеорологічне явище, - синоптики

У Києві сьогодні туман, погана видимість

У вівторок, 27 вересня, у столиці очікується жовтий рівень небезпеки метеорологічних явищ. В Укргідрометцентрі попередили про туман цього дня, а також вночі та вранці наступної доби.

Про це стало відомо з повідомлення Українського гідрометеорологічного центру.

“У найближчу годину зі збереженням до кінця доби 27 вересня, вночі та вранці 28 вересня туман, видимість 200-500 м. І рівень небезпечності, жовтий”, – поінформували синоптики.

Нагадуємо, що під Києвом чоловік прийняв електронну сигарету за боєприпасУ селі Велика Каратуль Бориспільського району місцевий житель прийняв знайдену на вулиці електронну сигарету за боєприпас. Чоловік зателефонував у поліцію і повідомив, що знайшов на вулиці в селі невідомий предмет, схожий на патрон, що блимав синім кольором. Коли на місце прибуло вбрання поліції, виявилося, що невідомим предметом була електронна сигарета.

"Коментарі" повідомляють, що у Києві на станції метро розфарбували бюст ПушкінаНа станції метро "Університет" у Києві двоє невідомих розфарбували з балончиків погруддя письменника Олександра Пушкіна. Очевидці сфотографували, як двоє хлопців із балончиків розфарбували бюст Пушкіна у червоно-чорні кольори.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися