Київщина отримала 40 нових автобусів (ФОТО)

Громадам Київщини передали 40 шкільних автобусів

Деокуповані громади Київської області отримали 40 нових шкільних автобусів.

Про це повідомляє голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба у Телеграмі.

"Під час активних бойових дій на Київщині шкільними автобусами евакуйовували місцевих жителів. 37 автобусів були знищені або пошкоджені окупантами. Уже сьогодні ми передаємо 40 нових транспортних засобів громадам, що цього потребують", - сказав Кулеба.

Він зазначив, що це необхідно для того, аби діти мали можливість дістатись до закладів освіти.

Також очільник Київщини нагадав, що завдання влади і громад – організувати комфортні та безпечні умови для навчання дітей.

"Я щиро радий знову бачити наших безстрашних водіїв, які, ризикуючи життям, вивозили людей із небезпечних місць. Вдячний і директорам шкіл – завдяки їм ми успішно розпочали навчальний рік. Переконаний, що це тільки початок. І таких радісних подій на Київщині ставатиме ще більше. Дякую всім освітянам за їхню величезну роботу!", - підкреслив голова КОВА.

Нагадуємо, що у Києві на два тижні частково обмежать рух транспортуРемонтуватимуть дорожнє покриття. Про це попереджає КК "Київавтодор". Обмеження діятиме з 1 жовтня. За сприятливих погодних умов комунальники  планують закінчити ремонт до 15 жовтня.  

Сьогодні, 28 вересня, частково перекрито проїзд транспорту в БучіПро це повідомляє "Бучанська міська рада. Офіційна сторінка" у Facebook. Обмеження руху на вулиці впроваджено через необхідність проведення відновлювальних робіт будинку, - пишуть "Коментарі".

Сьогодні на Київщині лунатимуть вибухи: будьте готові. З метою попередження населення будуть подаватися звукові сигнали різної інтенсивності. Під час другого сигналу здійснюватимуться технологічні вибухи. Про це повідомляють "Коментарі".

Також на сайті: кияни вимагають видати протигази на випадок ядерного ударуУ зв'язку з небезпекою застосування ядерної зброї на території України, пропонується забезпечити населення Києва наборами індивідуального захисту. Про це йдеться у новій петиції, опублікованій на сайті КМДА. Автор петиції просить владу Києва врахувати всі можливі ризики.

"Набори необхідно видавати всім особам, які на даний момент фактично проживають у Києві. Заявки на отримання наборів було б зручно подавати на порталі Дія", - зазначає автор петиції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися