Кличко пояснив ситуацію з відключенням світла у Києві

Що розповів мер столиці

У Києві поки що не планують анонсовані раніше віялові відключення від електроенергії. Про це в ефірі національного телемарафону заявив Київський міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".

За словами мера столиці, після ракетних обстрілів Києва ситуацію в електропостачанні вдалося стабілізувати.

"Вчора були деякі тимчасові відключення у зв’язку з пошкодженням системи електропостачання. На сьогоднішній день ми вже стабілізували ситуацію. Сьогодні ніяких відключень не буде", – заявив Кличко.

Мер Києва додав, що детальнішу інформацію щодо відключення світла у столиці можна отримати на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації. На сайті мерії столиці наголосили, що поки не застосовують аварійні відключення електроенергії, а аварійно-рятувальні служби Києва працюють цілодобово в посиленому режимі. Однак у разі потреби для балансування енергосистеми застосують графік аварійних відключень.

Нагадаємо, у Києві не планують ніяких змін щодо початку опалювального сезону через нещодавні обстріли російських окупантів столиці. Минулого тижня у Києві розпочали підключати до опалення школи, лікарні, дитячі садки та інші соціальні установи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок атаки російських окупантів на Київ 10 жовтня у столиці пошкоджені понад сім десятків об’єктів та житлових будинків. Зазнали різного ступеню ушкоджень 45 житлових будинків, п’ять об’єктів критичної інфраструктури та ЖКГ, дитячий садочок та три школи, а також дві будівлі закладів позашкільного виховання. Окрім того, ракетними обстрілами пошкоджені п’ять закладів охорони здоров’я та шість закладів культури.

Читайте також, що у Києві та Київській області запровадили погодинні відключення світла.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Оболонец

11 жовтня 2022, 22:19

Оболонь 33а пр.Оболонскій нема світла з 17.20, знову спи...ел. Навищо брехати бісить більше ніж кацапи

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися