У передмісті Києва чутно вибухи: що відомо

Причини назвали у військовій адміністрації

У Київській області сьогодні, 12 жовтня, проводять роботи з ліквідації вибухонебезпечних предметів у двох районах. Про це мешканців регіону попередили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

"Увага! У Бучанському районі працюють сапери. Звуки вибухів, що наразі можуть чути жителі деяких громад району, – планові роботи з ліквідації вибухонебезпечних предметів", — йдеться в повідомленні.

Окрім того, роботи з ліквідації вибухонебезпечних предметів сьогодні проводять у Білоцерківському районі. У Київській обласній військовій адміністрації закликали мешканців регіону зберігати спокій та довіряти виключно офіційним джерелам інформації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва зафіксували підняття рівня води в річці Дніпро та підтоплення берегів. Багато киян занепокоєні ситуацією. Зокрема, зафіксоване підтоплення берегів в парку "Наталка" та поруч з новим пішохідним містом. З чим пов’язана така ситуація та коли стабілізується рівень води — читайте пояснення мерії Києва.

Нагадаємо, внаслідок атаки російських окупантів на Київ 10 жовтня у столиці пошкоджені понад сім десятків об’єктів та житлових будинків. Зазнали різного ступеню ушкоджень 45 житлових будинків, п’ять об’єктів критичної інфраструктури та ЖКГ, дитячий садочок та три школи, а також дві будівлі закладів позашкільного виховання. Окрім того, ракетними обстрілами пошкоджені п’ять закладів охорони здоров’я та шість закладів культури.

Читайте також, що у Києві та Київській області запровадили погодинні відключення світла.


Джерело: https://t.me/kyivoda/6308


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися