У Києві попередили про промивку водопроводу: де та коли

Під час профілактичних робіт воду не можна вживати

У Києві запланована профілактична промивка водопровідних мереж. Про це киян попередили в Оболонській районній державній адміністрації, передають "Коментарі".

Промивати водопровідні мережі планують на кількох вулицях в Оболонському районі Києва в ніч з 13 на 14 жовтня. Профілактичні роботи розпочнуться з 23:00 та триватимуть до п’ятої години ранку. Комунальники попередили киян, що під час профілактики водопровідних мереж воду з-під крану пити не можна, вона також тимчасово буде не придатною для приготування їжі.

Профілактичну промивку водопровідних мереж проведуть на Оболонському проспекті та проспекті Володимира Івасюка (до перейменування — Героїв Сталінграда). Також промивка водопроводів запланована на вулицях Володимира Івасюка, Йорданській, Приозерній, Архипенка, Прирічній, Героїв полку "Азов" та Левка Лук'яненка (до перейменування — Малиновського та Тимошенка відповідно).

Мешканцям Оболонського району Києва рекомендували після проведення профілактики водопровідних мереж протягом 15 хвилин спустити воду з кранів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва зафіксували підняття рівня води в річці Дніпро та підтоплення берегів. Багато киян занепокоєні ситуацією. Зокрема, зафіксоване підтоплення берегів в парку "Наталка" та поруч з новим пішохідним містом. З чим пов’язана така ситуація та коли стабілізується рівень води — читайте пояснення мерії Києва.

Нагадаємо, у Києві не планують ніяких змін щодо початку опалювального сезону через нещодавні обстріли російських окупантів столиці. Минулого тижня у Києві розпочали підключати до опалення школи, лікарні, дитячі садки та інші соціальні установи.

Читайте також, що у Києві та Київській області запровадили погодинні відключення світла.


Читайте также